Home » Contactar

Contactar



* Campos obligatorios

Nom / Nombre*

Cognoms / Apellidos*

Raó social / Empresa*

Telèfon

Email*

Assumpte / Asunto

Missatge / Mensaje*

Habiendo leído la presente información sobre privacidad* autorizo el tratamiento de los datos personales comunicados.
TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

En compliment de la normativa espanyola prevista en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i del Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, Reglament de desenvolupament de la Ley Orgànica.

Us informem que les dades personals obtingudes en el present lloc web en omplir el “formulari de contacte”, així com la vostra adreça de correu electrònic, seràn tractats en els termes previstos en les disposicions de la Llei Orgànica 15/1999 i del Reial Decret 1720/2007 amb la finalitat d'atendre les seves consultes i enviar la informació relacionada amb ASSESSORIA DEULOFEU que us pugui ser d'interés.

El “formulari de contacte” disponible en el lloc web permet als usuaris posar-se en contacte amb ASSESSORIA DEULOFEU enviant un e-mail per mitjà d'un formulari web. El destinatari de les vostres dades, AGENCIA PALS D&C.SL., es compromet a utilitzar les dades recollides per mitjà d'aquest formulari únicament per les finalitats mencionades anteriorment.

L'interessat declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals recollides per mitjà de la lectura de la present clàusula sobre privacitat. L'enviament d'aquest missatge implica la acceptació de les condicions exposades.

Si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació u oposició en els termes establerts en la Llei Orgànica 15/1999, pot sol·licitar-ho per escrit a la següent adreça AGENCIA PALS D&C S.L., C/ Abeurador 41, 17256 - Pals (Girona).
Introduzca el texto de la imagen*

Telèfons:

Telèfons: - ASSESSORIA DEULOFEU

(+34) 972 63 64 17 Pals ----- (+34) 972 61 12 14 Palafrugell

Horaris:

Horaris: - ASSESSORIA DEULOFEU

Horari especial COVID-19: Presencial matins amb cita prèvia

Localitza'ns:

Localitza'ns: - ASSESSORIA DEULOFEU

Localitza les nostres oficines

Les oficines:

Les oficines: - ASSESSORIA DEULOFEU

ASSESSORIA DEULOFEU

ASSESSORIA DEULOFEU

ASSESSORIA DEULOFEU